عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس



قرارگاه ضد صهیونیستی کمیل | مهر ۱۳۸۹

 

دعای کمیل

دعای کمیل (انصاریان)

دعای کمیل (سماواتی)

دعای کمیل (هاشمی نژاد)

دعای کمیل (نبوی)

دعای کمیل (صالحی)

دعای کیمل (هلالی)

دعای توسل

دعای توسل (سازور)

دعای توسل (سماواتی)

دعای توسل (هلالی)

دعای توسل (میرداماد)

دعای توسل (سلحشور)

دعای توسل (آهنگران)

دعای توسل (منصوری)

دعای توسل (فرهمند)

دعای عرفه

دعای عرفه (منصوری)

دعای عرفه (موسوی)

دعای عرفه (انصاریان)

دعای ندبه

دعای ندبه (منصوری)

دعای ندبه (ملاباسم)

دعای ندبه (سماواتی)

دعای ندبه (حدادیان)

دعای ندبه (فرهمند)

دعای ابو حمزه

دعای ابو حمزه ثمالی (منصوری)

دعای ابو حمزه ثمالی (ارضی)

دعای ابو حمزه ثمالی (سماواتی)

دعای جوشن کبیر

دعای جوشن کبیر (مرشدلو)

دعای مجیر

دعای مجیر (سماواتی)

دعای مجیر (ارضی)

دعای سمات

دعای سمات (کافی)

دعای سمات (موسوی)

دعای عهد

دعای عهد (فرهمند)

زیارت عاشورا

زیارت عاشورا (ارضی)

زیارت عاشورا (سماواتی)

زیارت عاشورا (حدادیان)

زیارت عاشورا (خلج)

زیارت عاشورا (منصوری)

زیارت عاشورا (کریمی)

زیارت عاشورا (حبیبی)

زیارت عاشورا (سازور)

زیارت عاشورا (طاهری)

زیارت عاشورا (آهنگران)

زیارت آل یاسین

زیارت آل یاسین (فرهمند)

زیارت آل یاسین (سازور)

زیارت آل یاسین (سماواتی)

زیارت امین الله

زیارت امین الله (فرهمند)

زیارت جامعه کبیره

زیارت جامعه کبیره (سماواتی)

زیارت ناحیه مقدسه

زیارت ناحیه مقدسه (میرداماد)

حدیث کسا

حدیث کسا (سماواتی)

حدیث کسا (کافی)

حدیث کسا (حدادیان)

مناجات امیر المومنین (ع)

مناجات حضرت علی (ع) (سماواتی)

مناجات شعبانیه

مناجات شعبانیه (منصوری)

 


موضوعات مرتبط: دعای ندبه ، دعای جوشن کبیر ، دعای سمات ، دعای افتتاح ، مناجات شعبانیه ، دعای سحر
برچسب‌ها: دعا با صدای مداحان مختلف , دعا , ادعيه , مداحان


تاريخ : ۱۳۸۹/۰۷/۲۹ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |
تاريخ : ۱۳۸۹/۰۷/۲۹ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |

 

آش یک نوع غذای سنتی ایرانی است، در هر شهر و دیار آن را به نوعی تهیه می کنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهرها فرق می کند بنابر این توجه شما را برای تهیه آن به موارد زیر جلب می کنیم:

۱) آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.
۲) تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد.
۳) در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.
۴) گوشتی که برای پختن آش به کار می رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.
۵) موقع پاک کردن سبزی آش ساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود.
۶) برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له می شود.
۷) آبی که داخل آش می ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.
۸) گندمی که می خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.
۹) اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید.
۱۰) وقتی آش آماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آش جا افتاده است.

آش پایه

آشی پایه نامیده می شود که با افزودن چاشنی های مختلف اسم آن آش عوض می شود. مانند: آش سماق، آش انار، آش دوغ، آش گوجه، آش آلو، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش رشته، آش کشک و آش اماج.

آش ساده یا آش پایه

مواد لازم

▪ برنج از قبل خیس شده برای هر نفر ۳۵گرم
▪ لپه از قبل خیس شده برای هرنفر پنج گرم
▪ سبزی آش (تره - جعفری - گشنیز - اسفناج یا برگ چغندر) تمیز شده برای هر نفر ۶۰ گرم
▪ پیاز نگینی برای هر نفر یک چهارم پیاز
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
▪ گوشت چرخ کرده برای هرنفر ۱۰ تا ۲۰ گرم

طرز تهیه

پیاز نگینی را تفت داده وقتی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم؛ بعد از آنکه آب گوشت کشیده شد و به جلز و ولز افتاد به ترتیب نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و بعد برای آنکه آش خوشمزه ای داشته باشید به ازای هر نفر یک چهارم استاک (کالینا بلانکا) را در آب جوش حل می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و بعد لپه را جداگانه در ظرفی پخته و به همراه برنج به مخلوط می افزاییم و به ازای هر نفر دو لیوان آب جوش داخل قابلمه ریخته و سبزی ها را درشت خرد می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و به مدت یک ساعت در قابلمه را گذاشته تا آش ساده جا بیفتد و در آخر تست طعم می گیریم و چاشنی های آن را تنظیم می کنیم.

آش انار

آش پایه به اضافه رب انار ملس یا ترش به کمک شکر، سرکه، رب گوجه فرنگی و مقداری آبلیمو تهیه می شود و زمان جا افتادن این آش بعد از اضافه کردن چاشنی ها، نیم ساعت است.

آش ماست

آش پایه به اضافه ماست که در آخر کار به آن اضافه می شود بعد از اضافه کردن ماست به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم جا می افتد.

 آش آلو

آش پایه به اضافه آبغوره، شکر و آلوی از قبل خیس کرده، زعفران، زردچوبه و رب که این آش پس از اضافه کردن افزودنی های نامبرده به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جا می افتد.

آش گوجه فرنگی

آش پایه به اضافه گوجه فرنگی رنده شده و آبغوره. تمام آش ها با نعناع داغ و پیاز داغ سرو می شود، فقط در آش گوجه از نعناع داغ بیشتری استفاده می شود.

 


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: دانستنی های آش , آش آلو , آش گوجه فرنگي , آش ماست


تاريخ : ۱۳۸۹/۰۷/۲۲ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |

مواد لازم

جوجه ۷۵۰ گرم الی ۱ کیلو گرم

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)

جوجه کباب

جوجه کباب

طرز تهیه

بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را تمیز می کنیم و می شوئیم و خوب خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .

بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.

بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم.به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه  ها به سیخ سوم باشند.

ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم( چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد.(و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم .

 


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: جوجه کباب


تاريخ : ۱۳۸۹/۰۷/۲۲ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |

 

اندازه ها در آشپزی

در وبگاه آشپزی اندازه گیری مواد به طور کلی به پیمانه اشاره شده است اما ممکن است پیمانه استاندارد در دسترس همه نباشد وزن آن ها را نیز در ذیل مشاهده می فرمایید.

یک پیمانه آب مساوی است با 200 گرم (دو دسی لیتر)

یک پیمانه شیر مساوی است با 200 گرم (دو دسی لیتر)

یک پیمانه روغن آب کرده مساوی است با 200 گرم

یک پیمانه آرد مساوی است با 125 گرم

یک پیمانه شکر مساوی است با 200 گرم

یک پیمانه برنج مساوی است با 200 گرم

یک قاشق سوپخوری آرد مساوی است با 25 گرم

یک قاشق سوپخوری شکر مساوی است با 25 گرم

یک قاشق سوپخوری روغن آب کرده مساوی است با 20 گرم

البته فابل ذکر است یک پیمانه برابر است با یک لیوان معمولی

 


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: اندازه ها در آشپزی


تاريخ : ۱۳۸۹/۰۷/۲۲ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |

 

مواد لازم

خیار 3 تا 4 عدد

ماست 1 لیتر

گردوی خرد شده 75 گرم

نعناع و ترخان خرد شده  2 قاشق سوپ خوری

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

سیر 3 تا 4 پر

نمک و فلفل به قدر کافی

پتاژ سرد بلغاری

پتاژ سرد بلغاری

طرز تهیه

ماست را بهم میزنیم تا صاف شود. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط می کنیم تا کاملا جذب ماست شود . پوست سیر را می گیریم و می کوبیم . بعد نمک و فلفل و نعناع و ترخان و سیر کوبیده را به ماست و روغن اضافه می کنیم ، خیار را پوست کرده ریز خرد می کنیم و داخل مایه می ریزیم و به هم میزنیم . آخر سر گردو را اضافه می کنیم . در صورتی که فرصت باشد بهتر است گردو را قبلا در آب خیس کرده ، پوست گرفته باشیم . در فصل تابستان می توان از گردوی تازه استفاده کرد. بعد پتاژ را در ظرف بلورین قشنگی می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم.

 


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: سوپ ها , پتاژها , کنسومه ها


تاريخ : ۱۳۸۹/۰۷/۲۲ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |

 

هزاران نفر برای باریدن باران دعا می‌کنند غافل از آنکه خداوند با کودکی است

که چکمه‌هایش سوراخ است




تاريخ : ۱۳۸۹/۰۷/۱۴ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |

شماره هفتم از پکیج پرسمان بدون مرز نرم افزاری
تهیه شده از کتاب "پرسمان همسران پیامبر" کاری از
 واحد پاسخ به سوالات دفتر حوزه علمیه قم می باشد
 که به سفارش کانون گفتمان قرآن
تهیه و طراحی شده است.


امروزه نرم افزارهای قرآنی در رایانه

 از علاقه مندان ویژه ای برخوردارند. این نرم افزار به صورت پرتابل

 بوده و نيازي به نصب ندارد

و تنها با کليک بر روي آيکون برنامه اجرا مي شود

که شما مي توانيد با کپي کردن فايل هاي نرم افزار

در فلش مموري خود در صورت نياز از آن در محل هاي مختلف

که امکان نصب نرم افزار وجود ندارد استفاده کنيد.


از جمله عناوین موجود در نرم افزار میتوان
به فلسفه ازدواج های پیامبر ، مهریه همسران ، عدالت ،
 زندگی نامه همسران پیامبر ، قرآن و همسران پیامبر،
 همسران پیامبر و اهل بیت و .... اشاره کرد.


از امکانات این برنامه میتوان به انواع جستجو : جستجو در متن ،

 جستجو در سوالات و جستجو در کل متن کتاب ،

 خصوصی کردن تنظیمات ، معرفی مراکز پاسخگو

 و ... اشاره کرد.

دانلود پرسمان بدون مرز 7 --> "پرسمان همسران پیامبر"

هزینه استفاده از نرم افزار قرائت سوره قدر می باشد.

 


موضوعات مرتبط: قرآن کریم ، مذهبی ، دین


تاريخ : ۱۳۸۹/۰۷/۱۱ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |
.: :.